Här kan du läsa om de olika paket vi erbjuder. Våra paket är perfekta för dig som inte har kunskap eller tiden själv. Här får du professionell hjälp utan att anställa någon! Vår vision är att ni som företag ska kunna luta er tillbaka och lägga all energi på det ni kan medans vi sköter den digitala marknadsföringen. 

 

Hittar ni inte det ni söker?

Vi erbjuder flera andra tjänster inom digital marknadsföring - kontakta oss så skapar vi en skräddarsydd lösning som passar perfekt för ert företag. 

Liten handbok

PRIS f.r: 

10,000:-

Liten handbok är för er som behöver komma igång med ert företag digitalt men inte riktigt vet vart ni ska börja. Efter ett möte med oss där vi går igenom era mål och förväntningar arbetar vi fram en nulägesanalys. Denna nulägesanalys kommer ge er en bra bild om vart på marknaden ni befinner er idag och hur den marknaden ser ut. Med resultatet av nulägesanalysen tar vi fram er digitala strategi som kommer vara nyckeln till att nå era mål.

Vi analyserar era digitala kanaler och tar fram förbättringspunkter. I liten handbok går vi också igenom målgruppen. Vi gör en målgruppsanalys som kommer hjälpa er förstå och lära känna er målgrupp bättre  - dvs sälja mer!

Mellan handbok

PRIS f.r:

15,000:-

Mellan handbok är för er vill hitta rätt väg digitalt och ta nästa steg framåt. Efter ett möte med oss där vi går igenom era mål och förväntningar arbetar vi fram en nulägesanalys. Denna nulägesanalys kommer ge er en bra bild om vart på marknaden ni befinner er idag och hur den marknaden ser ut. Med resultatet av nulägesanalysen tar vi fram er digitala strategi som kommer vara nyckeln till att nå era mål. Vi går igenom er målgrupp, vi gör en omfattande målgruppsanalys som kommer hjälpa er förstå och lära känna er målgrupp bättre. Vi analyserar också era digitala kanaler och tar fram förbättringspunkter samt en innehållsplan (ett schema med innehållsplanering för 3 månader fram).

Stora paketet

Pris f.r: 

20,000:-

Stor handbok är för företag som vill expandera digitalt och öka försäljningen. Här gör vi allt jobb åt er! Vi startar upp med ett möte där vi går igenom era mål och förväntningar med projektet. Det kan vara att ni snart ska lansera en ny produkt eller tjänst, att ni inte hittat rätt väg digitalt eller att ni helt enkelt inte har tid för det. Därefter tar vi fram en nulägesanalys,målgruppsanalys och analys av digitala kanaler. Med resultatet av analyserna tar vi fram er digitala strategi som kommer vara nyckeln till att nå era mål. Vi tar fram en innehållsplan för era digitala kanaler (ett schema med innehållsplanering för 3 månader fram), samt innehåll efter önskat behov. Det kan tex handla om bilder och videos till sociala kanaler eller betald annonsering. Vi erbjuder också löpande uppsättning och optimering av betald annonsering. Under och efter projektet rapporterar vi statistik så ni tydligt kan följa med på resultaten.

Social Media TakeOver

PRIS f.r: 

10.000 / månad

Minimun 3 månader

Berätta mer om de tjänster du erbjuder. Använd denna upprepande layout för att visa innehåll. Det är ett enkelt sätt att hålla dina kunder uppdaterade med vad som händer. Vill du göra detta innehåll personligt? Bara dra och släpp element som text, bilder och länkar, eller anslut till data från din samling. Berätta mer om de tjänster du erbjuder. Använd denna upprepande layout för att visa innehåll. Det är ett enkelt sätt att hålla dina kunder uppdaterade med vad som händer. Vill du göra detta innehåll personligt? Bara dra och släpp element som text, bilder och länkar, eller anslut till data från din samling.